Welkom op Spina Bifida-info      
de site over
  Spina
Bifida en aanverwante onderwerpen
    
       25-08-2012 12:53   

Klik hier om in mijn gastenboek te schrijven

  "Mijn levensverhaal heeft weer een update gehad op 25-08-2012 Het laatste nieuws met duidelijke foto van mijn binnenkant kunt u daar terugvinden."  

 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend!!!!

Deze site is gemaakt door een privé-persoon, die zelf Spina Bifida heeft. Doel van deze site is U te informeren over Spina Bifida (SB) en een aantal aanverwante onderwerpen. Bovendien wil ik u laten ervaren dat met Spina Bifida, afhankelijk van de ernst van de aandoening, een vrij normaal leven goed mogelijk is, al zal het in aantal gevallen best zwaar zijn. Er is  gekozen U niet al te veel te vermoeien met medische termen. Alles wordt zo helder en duidelijk mogelijk uitgelegd in makkelijke taal die voor elke leek goed te begrijpen is.  Ook biedt deze site waardevolle informatie voor bezoekers uit België. 

Aan de linkerzijde vindt U het menu met de 4 thema's waaruit de site bestaat. Deze thema's zijn zeer verschillend, maar hebben allemaal raakvlakken met elkaar. Klik op de onderstreepte onderdelen voor de informatie die u wilt lezen. 

Mededelingen: 
1. Regelmatig vinden er aanpassingen plaats. Bezoek deze site dan ook vaker om op de hoogte te raken van de laatste ontwikkelingen. In de inhoud aan de linkerzijde treft u vaak de data aan waarop er wijzigingen hebben plaatsgevonden.   
2. De webmaster wijst u er op dat het ongevraagd overnemen van teksten en plaatjes/foto's niet is toegestaan. Op al het materiaal rust een copyright. 
3.
Heeft u materiaal nodig, neem dan via e-mail contact op met de webmaster (klik op de "send mail"-button onder aan deze pagina) en hij zal u op verzoek van digitaal materiaal kunnen voorzien. Schriftelijk materiaal en of folders zijn NIET beschikbaar.  
4.
Voor mensen met een beperking biedt deze site veel mogelijkheden om informatie te vinden over sociale zekerheid, voorzieningen, sport, reizen en talloze andere informatie. 
5.
Voor scholieren en studenten biedt deze site voldoende mogelijkheden voor een werkstuk of afstudeerscriptie. Voor vragen kun je een email sturen door op "Send an Email" te klikken die onderaan deze pagina te vinden is.

        Send an Email      

     Op de inhoud van deze site rust een copyright. Niets uit deze site mag gebruikt worden voor andere doeleinden danwel gekopieerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de webmaster. Bronvermelding is verplicht!!!!

© Donald Willemsen